Oesters Huitre Oysters

Het zilte snoepgoed uit de zee zo op je bord

Les Trois Seaux is er trots op de beroemde oester selectie. "Grand Cru" Van Nederlandse bodem en van Noord naar Zuid-Frankrijk. Van Normandië tot aan de Middellandse Zee via de Atlantische kust tot in Ierland , hebben we gekozen voor de beste van elke streek. U ontdekt allerlei oesters platte of holle, kleine of zeer grote, afhankelijk van uw wensen.

Huitre Oysters Oesters

Oesters van Hollandse bodem

Zeeuwse oesters zijn een echte delicatesse. Ze worden gekweekt in de Oosterschelde en het Grevelingermeer. Er zijn 2 soorten te koop. Zeeuwse creuses ( Crassostrea gigas) en Zeeuwse platte ( ostrea Edulis).

TSARSKAYA Bretagne

Meer dan een eeuw geleden stonden deze oesters op tafel van de tsaren en tsarinnen. Zoals tijdens deze periode is de Tsarskaya-oester een stevige en vlezige oester die exclusief in Cancale geaffineerd wordt.

GILLARDEAU, de rolls royce van de oesters

Wanneer het beste van de natuur gecombineerd wordt met de passie van een van Frankrijks beste oesterkwekers, dan krijg je de “speciale gillardeau”. Ze danken hun smaak aan de ontelbare handelingen die ze ondergaan op de oesterbanken en hun verblijf in de claires waar ze hun karakteristieke kleur en smaak bekomen

Finesd de Bouzigues, meditarannee

Uit Bassin de Thau, wordt een oester gekweekt in een van de grootste en diepste meren van de Languedoc-Roussilon, Spéciale Tradition oester en wordt gedurende een aantal periodes uit het water gehaald. Traditioneel worden de jonge oesters één voor één op de touwen gelijmd, die vervolgens in het Lagune Meer, oftewel “Étang de Thau” in de Méditerannée worden gehangen tot ze worden geoogst. Sinds 2003 heeft Medithau

Speciales de Geay marennes oleron

Sinds 1874 zijn vijf generaties erin geslaagd in Tremblade het hart van Marennes Oleron een oester te kweken tot een ware delicatesse.
Winnaar Marennes Oleron Fines de Claires Green Red Label, Gouden Medaille op 2011

Huitre Oysters Oesters

Premier Irish Oysters Speciale

De Irish Oysters Speciale zijn afkomstig uit Ierland. Ze worden op bijzondere wijze (in rekken, op tafels) gekweekt waardoor de schelp rijk gevuld en mooi gevormd is. Deze elegante oester kenmerkt zich door zijn fijne structuur en verrassend romige smaak. Dit uitgesproken karakter is zeer geschikt om naturel te eten.

Premier Irish Oysters Suprême

Irish Oyster Suprême is een oester uit Ierland. In drie tot vier jaar groeit deze uit tot een oester van uitzonderlijke kwaliteit. De kweek vindt plaats in de baaien van de prachtige regio Kerry, bekend van de ring of Kerry, in het zuidwesten van het land. In dit gebied is het zeewater voedselrijk wat ervoor zorgt dat de oester aan een uitstekend visgewicht komt en een bijzonder natuurlijke, enigszins zoetige smaak heeft. Na een strenge selectie krijgen alleen de allermooiste oesters de classificering Suprême.

Celine de Cancale

Van verschillende generaties oesterkwekers is de oester van Céline uitgegroeid tot een van de essentiële referenties van de producten van Cancalais. Het Concours Général Agricole de Paris beloont Céline oesters sinds 2007, en dit jaar opnieuw met 2 nieuwe gouden medailles. Deze productie heeft al veel smaakpapillen gewonnen.

Huitres spéciales d'Isigny

Franse oesters. Geraffineerd in oesterputten met brak water en daardoor voller en vleziger, fijner van smaak en minder zout. De smaak van deze oester verschilt zeer veel met andere Normandische oesters. Doordat vier rivieren, rijk aan plankton, de oester voeden, vindt er een prachtige samensmelting van verschillende smaken en parfums plaats. Bij deze perfect vlezige oester proeft je een aroma van noot met een zachte en knapperige beet.

Speciales Sint Vaast

Authentiek en smakelijk.. de Speciale Sint Vaast.
Ze hebben heerlijk zacht vlees, hun unieke jodiumachtige smaak en lichte nootaroma zullen uw gehemelte strelen.
De kleine oestertjes worden in oesterzakken gestopt en overgebracht naar kweekzones in zee

Prat-ar-coum

Prat-ar-Coum vanuit de noordwestelijke punt van Bretagne. De stroming van twee zeearmen vermengt met helder beekwater zorgen ervoor dat er voldoende voedsel in het water zit. De smaak van de oester kan in het kort worden omschreven als vlezig en crémig als een bonbon en ook krokant.

Eat fish live longer Eat oysters love longer