Fruits de Mer
Een plateau de fruits de mer is een zeevruchtenschotel van rauwe en gekookte schaaldieren, koud geserveerd op een schaal, meestal op een bedje van zeewier of ijs. Een plateau de fruits de mer bestaat over het algemeen volledig uit schaal- en schelpdieren en wordt geserveerd met sjalottenazijn, cocktailsaus, mayonaise en citroen.

Plateaus
Le Petite Plateau
3 creuse, 2 wulken, portie Alikruiken, 5 mosselen, 6 kokkels, 10 garnalen, portie Hollandse garnalen, 2 scheermessen
Le Plateau Dégustation
3 creuse, 3 Fines Claires, 2 Gambas, 2 wulken, portie Alikruiken, 5 mosselen, 6 kokkels, 10 garnalen, 2 scheermessen
Le Plateau Ecailler
3 creuse, 3 Fines Claires, 3 Irish Speciale, 3 Irish Supreme, 5 mosselen, 4 Noorse garnalen, 2 Krabbescharen
Festival des crustacés
½ Kreeft, 2 Krabbepoten, 2 Gambas, 10 Garnalen, 4 Noorse garnalen, portie Hollandse garnalen, 2 Langoustines
Plateau Fruits de Mer
½ Kreeft, 3 Creuse, 5 mosselen, portie alikruiken, 2 Wulken, 6 Kokkels, portie Hollandse garnalen, 4 Noorse garnalen, 10 garnalen, 2 scheermessen
Plateau Fruits de Mer Royal
½ Kreeft, 2 Krabbepoten, 3 Creuse, 3 fines Claire, 5 Mosselen, 2 Langoustines, portie alikruiken, 2 wulken, 6 Kokkels, portie Hollandse garnalen, 4 Noorse garnalen, 10 garnalen, 2 scheermessen
Neptunes schotel (Hot)
1/2 kreeft, 2 gambas, 10 garnalen, 6 kokkels, 10 mosselen, 2 scheermessen, 4 Noorse garnalen, 2 Krabbepoten, 2 Langoustine
EXTRA
EXTRA HALVE KREEFT
Vul uw Fruits de Mer aan met kreeft
EXTRA KING CRAB (100gr. or 300gr.)
Vul uw Fruits de Mer aan met King Crab
