Fruits de Mer

Een plateau de fruits de mer is een zeevruchtenschotel van rauwe en gekookte schaaldieren, koud geserveerd op een schaal, meestal op een bedje van zeewier of ijs. Een plateau de fruits de mer bestaat over het algemeen volledig uit schaal- en schelpdieren en wordt geserveerd met sjalottenazijn, cocktailsaus, mayonaise en citroen.

terras fruits de mer bassin

Plateaus

Le Petite Plateau

3 creuse, 2 wulken, portie Alikruiken, 5 mosselen, 6 kokkels, 10 garnalen, portie Hollandse garnalen, 2 scheermessen

Le Plateau Dégustation

3 creuse, 3 Fines Claires, 2 Gambas, 2 wulken, portie Alikruiken, 5 mosselen, 6 kokkels, 10 garnalen, 2 scheermessen

Festival des crustacés

½ Kreeft, 2 Krabbepoten, 2 Gambas, 10 Garnalen, 4 Noorse garnalen, portie Hollandse garnalen, 2 Langoustines

Plateau Fruits de Mer

½ Kreeft,  3 Creuse, 5 mosselen, portie alikruiken, 2 Wulken, 6 Kokkels, portie Hollandse garnalen, 4 Noorse garnalen, 10 garnalen, 2 scheermessen

Plateau Fruits de Mer Royal

½ Kreeft, 2 Krabbepoten, 3 Creuse, 3 fines Claire, 5 Mosselen, 2 Langoustines, portie alikruiken, 2 wulken, 6 Kokkels, portie Hollandse garnalen, 4 Noorse garnalen, 10 garnalen, 2 scheermessen

EXTRA

EXTRA HALVE KREEFT

Vul uw Fruits de Mer aan met kreeft 

EXTRA KING CRAB (300gr.)

Vul uw Fruits de Mer aan met King Crab

DSC_0158