Eat fish live longer
Eat oysters love longer.

SEAFOODLICIOUS

Gillardeaus

De Rolls Royce van de oesters, de ‘spéciale de Gillardeau’ Wanneer het beste van de natuur gecombineerd wordt met de passie van één van Frankrijks beste oesterkwekers, dan krijg je de ‘spéciale Gillardeau’.

Zeeuwse platte

de Koningin onder de Zeeuwse oesters De Zeeuwse platte oester is rond en dankt haar naam aan de platte bovenschelp. Deze oester is de enige echte Europese oester, ofwel de native oester van onze streken. De Zeeuwse platte oester groeit enkel op de beste en voedselrijkste plaatsen

An oyster a day…

Je kent die uitspraak wel: ‘an apple a day keeps the doctor away’. Nou, die appel kun je makkelijk vervangen door een oester. Zo gezond zijn ze. En probeer voor de afwisseling regelmatig eens een andere oester. Er zit namelijk veel smaakverschil in oesters van verschillende gebieden. Het zoutgehalte van het water en de ‘smaak’ van de bodem vind je er duidelijk in terug. Super interessant!

tHE WORLD IS MY OYSTER

Oesterkaart
Oesters de zee op je bord
Het summum op Oestergebied

Oesters zijn een ware delicatesse en een gezonde en elegante aanvulling op iedere borrel en elk diner. Bij Les 3 Seaux profiteren we van bijna 30 jaar ervaring met dit mooie product.
De oesters van Les 3 Seaux komen uit de Oosterschelde, het Grevelingenmeer, Ierland en Frankrijk.

Great SeaFood And Good wine