Kerst komt er weer aan. Een van de mooiste familiemomenten in het jaar. Men neemt tijd om ontspannen te genieten van elkaar met lekkere gerechten en mooie wijnen. Tussen 12.00u en 22.00u ontvangen wij u in een sfeervol versierd Les Trois Seaux. Van moment van binnenkomst tot aan uw vertrek zullen wij u heerlijk verwennen en zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Het enige dat u hoeft te doen is genieten! En zoals u van ons gewend bent. lekker, royaal en betaalbaar! Daarom vragen wij u, als vaste gast, ook nu weer om op tijd te reserveren.

Zaterdag & Zondag

De familie agenda is vaak zo vol dat twee kerstdagen haast te krap zijn om iedereen blij te maken Daarom zijn de zaterdag en zondag voor kerst in Les Trois Seaux net zo gezellig als eerste en tweede kerstdag. Wij serveren u het zelfde kerstmenu en bedienen u met dezelfde toewijding zoals u dat van ons gewent bent.

Tijdens de kerstdagen zijn wij doorlopend geopend van 12:00 uur t/m 21:00 uur. Gelieve om op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen
Tel. 043-3212038

SPECIALE WENSEN
Bij het maken van uw reservering kunt u aangeven of er gasten in
uw gezelschap een speciaal dieet, allergie of vegetarisch verkiezen.
Tevens vragen wij om uw menukeuze voor 16 december door te geven.

Geen zin om te koken met kerst, maar toch lekker thuis genieten??

Voorkom stress in de keuken en laat ons het werk doen….

 Wat is er nog mooier om tijdens de feestdagen niet zelf uitgebreid in de keuken staan. Lekker genieten van topgerechten zonder zelf te koken, dit kan nu in samenwerking met Les Trois Seaux. U heeft thuis de rust en geen voorbereidingen en toch iets moois om op tafel te zetten.